Skutečné zdravé?

Vrací se retro, a to se vším všudy. Společnost už odmítá jíst chemicky ošetřené potraviny a dává přednost těm, které jsou vypěstované doma. Už žádná „éčka“, jen bio! Je to ale dobře, kdo nám zaručí, že když je na obalu napsáno „BIO“, tak je to pravda?

Pozdrav od babky kořenářky

Je jasné, že pokud bydlíte ve městě, tak asi těžko budete chovat prasata nebo jiný dobytek na maso. V tomto případě buď musíte vyhledat farmáře, od kterého suroviny nakoupíte, nebo spoléhat na to, že se pod nálepkou skrývá skutečně to, co je napsáno. Bylinky jsou typickým příkladem pěstování jak na zahrádce na vesnici, tak i v bytě ve městě. Moderní kuchyně dokonce jsou pro čerstvé koření, a tak když si pořídíte bazalku nebo mátu za okno a budete je pravidelně zalévat, budete mít jistotu, že vaříte s čerstvým a zdravým kořením.